A legtöbbünk fejében a Brunch egy a reggelinél lazább, akár délben iszogatós életstílus, bundáskenyérrel és néhány szelet ropogós, másnaposság ellen ható baconnal. De vajon mit gondolnak erről a konyhai személyzet tagjai?
Jobb olyan éttermeket megnézni, amelyek kifejezetten a brunch menüre épültek, mert lehetséges, hogy egy hagyományos ebéd és vacsora kiszolgálásra beállított étterem kevésbé hangsúlyozza a brunch fontosságát, végül is csak bacon-t és tojást kell felkínálnia a másnapos tömegnek. Azonban ennél többről van szó.
Palacsinta az ideális Brunch finomság

“A konyhának csodálatos serpenyőik vannak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy olyan hatalmas, puha palacsintákat készítsenek, amelyeket otthon nehéz utánozni” – mondta Natasha Feldman, magán-szakács és főző-show házigazda.
Élvezd a reggelik királyát

Az Eggs Benedict a reggelik hőse. A krémes hollandi bevonja a füstölt sonkát és gazdag tojást, a puha angol muffin pedig beissza a mártást kerek történetet adva az egésznek. Ugyanolyan sós és dekadens, ez az étel tökéletes a lusta vasárnapi reggelekre.
“A hollandiszósz elkészítése fárasztó” – mondta Rachel Amiralian, a WECO Hospitality szállítási szolgáltatás társalapítója és szakácsa.
Tökéletes napindító a gofri
A gofrik otthoni elkészítése macerás lehet,mivel egy megfelelő tésztaállag eléréséhez és egy gofrisütő tárolásához szükséges. Ennek nyújt megoldást, ha inkább egy reggelizőhelyen választod azt.
“A gofri akkor tökéletes, ha más készíti el nekünk” – mondta Feldman. “Tökéletesen ropogósak, és nem kell aggódni a takarítás miatt. “
Angol reggeli avagy az egész a részek összessége

“Az étel összetevőinek egyikét sem nehéz saját magadnak elkészíteni, de mindig sok less a takarítanivaló, miután készen vagy. Általában jó ár-érték arányú is” – mondta Feldman.
Az angol reggeli nagyon népszerű a Cosy Café-ban is.Ha érdekel az eredete, olvasd el ezt a történelmi összefoglalót: A teljes angol reggeli története.